Tractaments

Instituts Bucodentals de Barcelona el secreto detras de tu sonrisa

Instituts Bucodentals de Barcelona, el secret darrere del teu somriure

És la nostra finalitat que el seu tractament bucodental transcorri amb total normalitat i seguretat, per aquest motiu, durant la primera visita li realitzarem un qüestionari de salut amb l’objectiu de detectar incompatibilitats medicamentoses, anestèsiques i d’alguns tractaments que podrien resultar inadequats o contraproduents.

Per la mateixa raó pot observar, que tot el nostre instrumental està esterilitzat en autoclau de vapor d’aigua i empaquetat en bosses estèrils termo segellades que seran obertes en la seva presència. Serà un plaer poder contestar personalment qualsevol dubte que tingues al respecte. Després de  la primera visita, a la majoria dels casos disposarem d’un diagnòstic complet que ens permetrà elaborar un pla de tractament amb visites programades i orientades a aportar la màxima qualitat i confort al pacient amb una òptima utilització del temps per evitar excessius desplaçaments.

Les nostres col·laboradores estan sempre a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte o suggeriment referent a visites, tractaments o administració en general; qüestions que resoldran d’acord a les seves necessitats. Agrairem molt la seva col·laboració per aconseguir, entre tots, una bona optimització del temps de les seves visites, això ens ajudarà a mantenir la nostra tarifa el més ajustada possible, evitant despeses innecessàries.