Qui som

EquitoHumano-InstitutosBucodentales

Des de 1989 i després de 25 anys d’experiència, Instituts Bucodentals de Barcelona, tant a la seva clínica de Sant Andreu (clínica dental Les Palmeres) com a la clínica de Nou Barris (Clínica Dental Cartellà), la nostra filosofia sempre ha estat oferir la màxima qualitat de servei i indicar els millors tractaments en cada cas particular, sempre tenint en compte les necessitats, tant estètiques com funcionals, dels nostres pacients, i sempre oferint un tracte professional i personalitzat. Tots els components d’Instituts Bucodentals de Barcelona i jo personalment agraïm la confiança dipositada en nosaltres i ens encantarà poder resoldre qualsevol problema bucodental que vostè i els seus ens vulguin confiar. Aquesta confiança ens anima a oferir el màxim servei, amb nous tractaments, les ultimes tècniques sense dolor i els millors i més moderns materials.

Dr. Josep Espuña Canut

Tenim les dues clíniques registrades a la Direcció General de Recursos Sanitaris de la Generalitat de Catalunya (Departament de Salut):

  • Clínica a Sant Andreu Les Palmeres” amb registre nº E08662910
  • Clínica a Nou Barris Cartella” amb registre nº E08662928

Treballem amb Assistencia Sanitaria i també tenim descomptes pels usuaris de la Tarjeta Rosa de l’Ajuntament de Barcelona.
Asistència Sanitària - Tarjeta Rosa